Massage

Een massage bij Back in Balans is zoveel meer dan het losmaken van spieren! Ontdek en ervaar het zelf…

Wist je dat Back in Balans ook massage cursussen geeft! Via de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van nieuwe data!

Ben jij toe aan een massage?

Met regelmaat een massage hoort thuis in een gezonde levensstijl. De massagebehandelingen van Back in Balans zijn zo compleet, dat ze niet alleen een positief effect hebben op de spieren, gewrichten en doorbloeding, maar ook op je energie- en hormoonhuishouding. Je komt letterlijk en figuurlijk beter in je vel te zitten.

Massages van Back in Balans

Ontspanningsmassage

Aan te raden wanneer je:

 • Toe bent aan een moment voor jezelf
 • Stress ervaart
 • In of uit een hectische periode komt
 • Een druk en onstuimig leven leidt

Er zijn géén specifieke klachten of blessures. Het doel is ontspanning, het boosten van je immuunsysteem en het voorkomen van spanningsklachten.

Yoga Massagetherapie

Onder andere aan te raden bij:

 • Diverse spier- en gewrichtsklachten 
 • Slapeloosheid- en vermoeidheidsklachten
 • Overgangsklachten
 • Mentale klachten zoals angst, onrust, gevoel van vastlopen
 • Spanningsklachten zoals hoofdpijn, buikpijn
 • Gevoelens van angst, onrust, eenzaamheid
 • Rouw na verlies of een scheiding
 • Burn-out gerelateerde klachten

Back in Balans

Over de Masseur

In 2008 ben ik opgeleid tot klassieke olie-massagetherapeut en ben me vanaf dat moment blijven bijscholen in verschillende massagevormen. Ik was al enige jaren als masseur aan het werk, toen ik in aanraking kwam met de Thaise Yogamassage. De samensmelting van aanraking en beweging, in combinatie met volledige aandacht vanuit metta (liefdevolle aandacht), had zo’n helend effect, dat had ik nog niet eerder gezien. Dit was voor mij de missing link en reden om de 3-jarige opleiding tot natuurgeneeskundig therapeut in de Thaise Yogamassage te gaan doen. De kennis van de Thaise Yogamassage therapie in combinatie met de Westerse kennis, past mij als een jas en inmiddels maak ik deel uit van het docententeam van deze opleiding bij het opleidingsinstituut van Thai Dee.

Blog

Verdieping in yoga met aromatherapie

Verdieping in yoga met aromatherapie

Breng verdieping in je yoga met aromatherapie Onze zintuigen zorgen er de hele dag voor dat we de wereld om ons heen in perspectief plaatsen. We kijken, horen, voelen, ruiken en proeven wat af. Een drukte van jewelste in ons waarnemingssysteem! Al deze indrukken...

Lees meer
Verlaag je stressniveau: geef een massage!

Verlaag je stressniveau: geef een massage!

Verlaag je stressniveau: geef een massage! In het Oosten is massage een vanzelfsprekend onderdeel van het familieleven. Je drinkt samen gezellig thee, praat en masseert. Het masseren wordt hier met de paplepel ingegoten en de technieken worden van ouder op kind...

Lees meer
Thai Yoga Massage… pijn of fijn…

Thai Yoga Massage… pijn of fijn…

Thai Yoga Massage pijnlijk? Wat is jouw rol hierin? Pijn of fijn?Een aantal jaren geleden heb ik in Thailand mijn eerste Thaise Yoga Massage ontvangen. Ik was eerlijk gezegd niet meteen fan van deze massagevorm. Sterker nog, ik vond het heel pijnlijk. De volgende dag...

Lees meer

Reviews Massages

– Thaise Yogamassage Ontspanning’ –

Op de Thaise yoga massage van Daan kan ik mij enorm verheugen! Het is voor mij een combinatie van totale ontspanning en verrast worden door de bewegingen die je lijf kunnen maken doordat Daan daar uiterst geconcentreerd mee omgaat.”

Marianne

– Thaise Yogamassage Therapie’ –

“Ik kom al jaren bij Daan. Haar behandelingen zorgen ervoor dat mijn chronische migraine wat dragelijker wordt. Zij is de enige die dit door haar  professionaliteit bij mij voor elkaar krijgt. Ik raad haar zeker aan!”

Angela

– Thaise Yogamassage Therapie’ –

Na een ingrijpende ziekteperiode en lange revalidatie, kwamen de laatste loodjes. De Thaise Yogamassage therapie bracht de stukjes in mij weer als geheel samen, ik kan weer verder.

Alex