Gratis Online Pilates

Ik laat je graag kennismaken met BiB Pilates. Tijdens de les moedig ik je aan te observeren hoe een oefening voor je voelt. Ik geef alternatieven om de oefening milder of intensiever te maken. Bedenk dat deze les een eerste kennismaking is. In het BiB Online Ledenportaal kun je uit meer dan 170 lessen de les kiezen die bij jou past. Ik help je daar graag bij.

online-lessen-yoga-pilates

Heel veel plezier met de les!

Back in Balans

Adres
Reamurstraat 34-huis
1097 RH Amsterdam

Contact
info@backinbalans.nl

Info
KVK.nr. 34310837
Cat reg.nr. 20180998
BGN reg. nr. 4683

Locaties Studio's

BiB Massagepraktijk &
Groepslessen
ma t/m do
Studio Amsterdam Watergraafsmeer
Reaumurstraat 34 - huis
1097 RH Amsterdam

Groepslessen
vrijdag

Studio Amsterdam Centrum
Kerkstraat 441
1017 HZ Amsterdam

Ja, ik meld me aan voor nieuws & tips!

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

© Copyright 2024 - Back in Balans
Foto credits: José van Riele