Online Academie

Wil jij kennismaken met de online-lessen van Back in Balans? Vraag hier het gratis online proeflespakket aan!

Wil jij vanuit je eigen omgeving lessen volgen?

Dan is een online lidmaatschap of een online programma wellicht iets voor jou! De persoonlijk aanpak weten we ook online te behouden. Na aanmelding ontvang je een intake. Rekening houdend met eventuele beperkingen of blessures, ontvang je een advies op maat. Gedurende je lidmaatschap mag je al je vragen mailen. Ik zal je, ook online, zo goed mogelijk begeleiden.

online-pilates-lessen-volgen
online-yogalessen-voor-thuis
thuis-yoga-online-pilates

Livestream lessen 

Wil jij vanuit huis meedoen met de live-stream lessen van Back in Balans? Verspreid over het jaar worden er workshop en lessen-xl gegeven die je vanuit je eigen omgeving kunt meedoen. Deze lessen zijn ook toegankelijk voor niet-leden. Klik hier voor een overzicht van de geplande workshops, lessen-xl en losse lessen die je via live-stream meekunt doen.

Lidmaatschap: BiB Online Ledenportaal

Wil je vaker vanuit je eigen omgeving lessen volgen van BiB? Dan is het BiB Online Ledenportaal iets voor jou! Met dit lidmaatschap heb je voor slechts €10,- per week, onbeperkt toegang tot alle video-lessen (inmiddels 125+) in het BiB Online Ledenportaal. Daarnaast ontvang je wekelijks een motivatiemal waarin ik je tips geef, je motiveer om op je mat te blijven komen en achtergrond informatie met je deel. Met regelmaat worden er nieuwe lessen gepost.
Ook kun je bij mij terecht voor vragen die je hebt over blessures en kan ik je helpen bij het formulieren van je doelstelling en hoe je dit kunt bereiken. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht!

Welkomstactie: volg de eerste 3 maanden zoveel lessen als je wilt
voor €1,- p/dag

Met deze welkomstactie voor nieuwe leden, betaal je de eerste betaalperiode van je lidmaatschap geen €130,- maar €91,- . Dit komt neer op slechts €1,- per dag! Als je besluit om na deze eerste 3 maanden door te gaan, dan verandert het tarief automatisch naar het reguliere tarief van €130,- .

Je ontvangt altijd voor verlenging een herinneringsmail, zodat je overwogen je beslissing kunt maken of je het lidmaatschap eventueel wilt stoppen. Dit kan simpel door een mail te sturen tot 2 weken voor je betaaltermijn afloopt. 

online-yoga-lessen-volgen

Speciaal voor studio-leden

Heb jij een vaste studio-lesplek? Dan ontvang je 50% korting op het BiB Online Ledenportaal. Naast je vaste studio-les kun wanneer het jou uitkomt nog een extra les volgen. 

Favoriet zijn de korte lessen die makkelijk in te plannen zijn.

 

online-lessen-yoga-pilates

Ideaal voor thuiswerkers

De lessen in het BiB Online ledenportaal helpen je om veel voorkomende blessures te voorkomen. Het kiezen van je eigen tijdstip maakt het mogelijk om bijvoorbeeld een half uurtje voor je werk een les te doen. De Desk Release lessen, lenen zich om als werkonderbreking te doen. 

Stress vermindert en je productiviteit & creativiteit neemt toe.

inbalans-afvallen-gezondheid-bewegen

Een aanvulling op je sport 

Beoefen je een andere sport? Dan kun je met de lessen uit het BiB Online ledenportaal je fundament verbeteren.

Pilates leent zich bij uitstek om je core te versterken en yoga geeft je flexibiliteit en mentale focus. De extra korte Mix & Match-lessen zijn goed te gebruiken als extra training voor buik-, benen en billen.

Online Programma Aanbod

Een BiB Online Programma omvat een aantal weken waarin je werkt naar een bepaald doel. Wekelijks ontvang je een werk- en leerboek, video’s en/of audio’s die je ondersteunen bij het bereiken van dit doel. Heb je een BiB Online Lidmaatschap? Dan ontvang je korting op de BiB Online Programma’s. 

online-workshops-pilates-yoga

Programma:
Starten met Yoga of Piltates

4-weekse programma voor beginners 

  • Intake  
  • 1x per week vaste zoomles
  • Toegang tot beginnerslessen Online Ledenportaal

training-overgang-periode-tips

Programma:
De Overgang in Balans

Dit 8-weekse programma helpt je de overgangsperiode soepeler door te komen met Yoga, Meditatie, Pilates en coaching.

Zowel de Westerse kennis als de Oosterse 5 – elementenleer wordt ingezet om inzichten te verrijken en klachten te verminderen. 

inbalans-afvallen-gezondheid-bewegen

Programma:
BiB Stress Release

Dit 8-weekse Stress Release-programma helpt je om stress te reduceren d.m.v. Yoga, Pilates en Meditatie.

We kijken vanuit de Westerse en Oosterse 5- elementenleer, hoe patronen jouw stress niveau beïnvloeden.

Reviews Online Academie

– Studiolessen en online pakket ‘Yoga’ –

De online lessen zijn erg fijn en er kan gekozen worden uit diverse trainingen. Daan geeft heel prettig en professioneel les, met aandacht voor alle niveaus. Elke keer rol ik met plezier mijn mat uit thuis!.”

Suzan

– Studio- en online lessen ‘Pilates’ –

“Al bijna 8 jaar volg ik Pilates bij Daan. Door de persoonlijke en professionele aandacht ga ik er altijd met plezier naar toe. Ook de online lessen voelen heel vertrouwd. Deze juf is een aanrader!

Loes

– Online lessen –

“17 Jaar geleden maakte kennis met de Pilates van Daan. Haar studio is nu te ver weg van mijn huis. Gelukkig er nu de Online Academy waar ik terug kan keren naar de vertrouwde oefeningen, stem, uitleg en betrokkenheid van Daan.”

Iris

Back in Balans

Adres
Reamurstraat 34-huis
1097 RH Amsterdam

Contact
info@backinbalans.nl

Info
KVK.nr. 34310837
Cat reg.nr. 20180998
BGN reg. nr. 4683

Locaties Studio's

BiB Massagepraktijk &
Groepslessen ma t/m do
Studio Amsterdam Watergraafsmeer
Reaumurstraat 34 - huis
1097 RH Amsterdam

Groepslessen vrijdag
Studio Amsterdam Centrum
Kerkstraat 441
1017 HZ Amsterdam

Ja, ik meld me aan voor nieuws & tips!

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

© Copyright 2021 - Back in Balans
     Foto credits: José van Riele
     Designed by De Website Studio