Over Mij

Op deze pagina vertel ik je  graag meer over mezelf, wie ik ben, wat me bezig houdt en hoe Back in Balans is ontstaan.

Mijn naam is Danielle Raats geboren in 1971 in Amsterdam en hier altijd gewoond. Ik ben getrouwd en sinds 2001 moeder van een zoon. Ik ben een familiemens en geniet van  de mensen om mij heen. 

Ik geef sinds 1993 les in verschillende beweegvormen: dans, aerobic, fitness. Na enkele jaren lesgeven in  Pilates en Poweryoga kwam Ashtanga Yoga op mijn pad. Deze yogavorm daagt me nu al meer dan 10 jaar uit. Deze intensieve yogavorm geeft me zelfvertrouwen en zet me tegelijk met beide benen op de grond. Geeft me structuur, verdieping en inzichten die ik kan inzetten in mijn dagelijkse leven. In een lastige periode van rouw, maakte ik kennis met Yin Yoga. Het maakt mijn pakket voor selfcare compleet. 

Ik ben dankbaar dat door het bovenstaande, in combinatie met mijn passie voor het massagevak en mijn bewondering voor de Oosterse visie, mijn bedrijf zich gevormd heeft tot wat het nu is.

Ik hoop dat je je welkom genoeg voelt om in de studio of online kennis te komen maken.

danielle-raats-backinbalans

Docent bij Thai Dee

In 2008 heb ik de opleiding voor klassieke massage afgerond. Vele korte opleidingen  en bijscholingen volgde. In 2019 ben ik afgestudeerd aan de 3-jarige hbo-opleiding: Natuurgeneeskundig therapeut in de Thaise Yogamassage.
Voor mijn afstudeeropdracht heb ik onderzocht wat de TCM 5 elementenleer ons laat zien over de overgangsperiode van de vrouw. Een behandelmethode met Yoga en Yogamassage voor vrouwen in de overgang is hiervan het resultaat.

Zo blij als ik word van studeren, zo blij word ik ook van het delen van mijn kennis. Bij Thai Dee, hét opleidingscentrum voor Thaise Yogamassage Therapie, waar ik ben opgeleid, ben ik dan ook helemaal op mijn plek.

Heel bijzonder dat ik mijn aandeel mag hebben in het opleiden en bijscholen van nieuwe Thaise Yogamassage therapeuten.

Bekend van Fitchannel, Yoga-tv en het Yogamagazine

Het Yogamagazine is in Nederland een veel gelezen blad door yogi’s. Ik vind het dan ook geweldig dat ik hier met regelmaat een bijdrage aan heb mogen leveren. Onder andere als panellid in de rubriek waar lezers allerlei vragen konden stellen. 

De Bootcamp Yoga is ontwikkelt, met een knipoog naar de bootcamplessen in de parken. Naast het artikel in het blad hebben we er een online challenge van opgenomen.

Als navolging hierop ben ik gevraagd het programma Fit & Gezond met Yoga te ontwikkelen. Dit programma wordt al drie jaar aangeboden op het online platform van het Yogamagazine en Fitchannel. 

 

 

 

 

Back in Balans

Adres
Reamurstraat 34-huis
1097 RH Amsterdam

Contact
info@backinbalans.nl

Info
KVK.nr. 34310837
Cat reg.nr. 20180998
BGN reg. nr. 4683

Locaties Studio's

BiB Massagepraktijk &
Groepslessen
ma t/m do
Studio Amsterdam Watergraafsmeer
Reaumurstraat 34 - huis
1097 RH Amsterdam

Groepslessen
vrijdag

Studio Amsterdam Centrum
Kerkstraat 441
1017 HZ Amsterdam

Ja, ik meld me aan voor nieuws & tips!

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

© Copyright 2024 - Back in Balans
Foto credits: José van Riele