Ontspanningsmassage

Je bent één klik verwijdert van een moment voor jezelf…
Kijk bij onze ontspanningsmassages:

Toe aan ontspanning? Boek hier jouw massage!

Ben jij toe aan ontspanning?

Wanneer je merkt dat je volloopt en je moeite hebt met ontspannen, dan kan een ontspanningsmassage je helpen. Nog beter is het om een ontspanningsmassage te boeken als je dit punt nog niet bereikt hebt. De massage voorkomt dat spanning zich ophoopt.

De ontspanningsmassage heeft als doel (beginnende) spanning uit het lichaam weg te nemen. Door het stress niveau te verlagen en spieren en bindweefsel te doorbloeden heeft een ontspanningsmassage een positief effect op lichaam en geest. Het immuunsysteem krijgt een boost en spanningsklachten verminderen en krijgen bij het regelmatig inplannen van een massage geen kans. 

Je kunt kiezen uit de onderstaande massages.

kruiden-stempel-massage-ontspannen

Ontspanningsmassages van Back in Balans

klassieke-massage-backinbalans

Klassieke oliemassage

De oliemassage wordt gegeven op de blote huid en bestaat uit strijkingen en knedingen. Er wordt gewerkt met natuurlijke massage-oliën.

De massage richt zich vooral op het losmaken van spieren en bindweefsel, wat een ontspannen effect heeft. Daarnaast verbetert een olie-massage de doorbloeding, helpt het afvalstoffen afvoeren en verhoogt het je weerstand. De toevoeging van aromatherapie kan de behandeling ondersteunen. De olie-massage is te boeken vanaf 60 minuten. 

Thaise Yoga Massage

Deze massage wordt uitgevoerd op de kleding en wordt ook wel yoga voor luie mensen genoemd.

De milde strekkingen en rekkingen (zoals in de yoga) zorgen voor een goede doorbloeding van spieren en organen. Het mobiliseren van gewrichten zorgt voor meer flexibiliteit. De combinatie met de drukpunt massage zorgt ervoor dat de energie gaat stromen. De minimale consulttijd is 75 minuten dit is inclusief een korte intake die nodig is om de intensieve massage veilig uit te kunnen voeren.

Persoonlijk mini-retreat

Een mini-retreat waar je niet de stad voor uit hoeft. Je doet hem deels thuis en deels in de studio.

Op de dag van je boeking, heb je toegang tot het online programma: Create Your Own Home Retreat, incl. e-book, planner en drie ontspannende pre-recorded lessen.

Het studio gedeelte neemt 2,5 uur in beslag. Je ontvangt een voetenbad in combinatie met een hoofdmassage. Gevolgd door een geleide meditatie en lichaamsmassage kom je in totale ontspanning. Je kunt kiezen uit een olie-massage of een Thaise Yogamassage. De aromatherapie geven je retreat nog meer diepgang. 

Back in Balans

Adres
Reamurstraat 34-huis
1097 RH Amsterdam

Contact
info@backinbalans.nl

Info
KVK.nr. 34310837
Cat reg.nr. 20180998
BGN reg. nr. 4683

Locaties Studio's

BiB Massagepraktijk &
Groepslessen
ma t/m do
Studio Amsterdam Watergraafsmeer
Reaumurstraat 34 - huis
1097 RH Amsterdam

Groepslessen
vrijdag

Studio Amsterdam Centrum
Kerkstraat 441
1017 HZ Amsterdam

Ja, ik meld me aan voor nieuws & tips!

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

© Copyright 2024 - Back in Balans
Foto credits: José van Riele