WORKSHOP YIN-XL

 

YIN-XL

Yin yoga is een rustige yogavorm waarbij de aandacht naar binnen wordt gericht. Het zenuwstelsel kalmeert, de adem vertraagt en het bindweefsel transformeert van een stug naar een soepel weefsel. Dit laaste zorgt ervoor dat de energie door de energielijnen beter gaat stromen. En dit brengt heel veel gezondheidsvoordelen voor zowel het fysiek als het mentaallichaam met zich mee.

De houdingen zijn vooral liggend of zittend en worden langer aangehouden dan in een yang yoga-les. In de houding wordt je ondersteund door kussens als dit nodig is. Dit maakt dat de les voor iedereen toegankelijk is.

De Yin lessen op het reguliere rooster zijn 60 minuten. In deze workshop nemen we 90 minuten de tijd en is er na de les ruimte om na te praten onder het genot van een kopje thee.

Het thema van deze les is LOSLATEN. Dit sluit aan bij het herfstseizoen, waarin, volgens de 5 elementenleer, het metaalelement centraal staat en loslaten een belangrijke plek inneemt..

Iepke Seebregts is de docent van deze Yin XL (zie foto)

Algemene informatie en aanmelden

Data, tarief en aanmelden

Data
Dinsdag 7 december, 19:30 – 21:00 uur

Tarief
€27,50
Inclusief thee en versnapering
De les wordt gegeven in een groep van max. 7 deelnemers

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via het momoyoga boekingsrooster van Back in Balans. Klik op de boekingsbutton boven dit bericht. Als je nog geen lid bent van Back in Balans, dien je je eerst aan te melden. Hier zitten geen kosten of verplichtingen aan vast. 

Annuleren

BiB geeft 100% restitutie tot 4 weken voorafgaand aan de startdatum van de workshop/cursus. Bij afmelding tot 3 weken voorafgaand aan de workshop/cursus, vindt er een restitutie plaats van 50%, daarna vindt er geen restitutie meer plaats. De plek kan wel overgedragen worden aan een ander in overleg met BiB. De strip kan niet gebruikt worden voor andere diensten van BiB

Zie hier de volledige algemene voorwaarden

Locatie

Deze workshop wordt gegeven in de huiselijke studio van Back in Balans in de Watergraafsmeer. 

  • Studio Watergraafsmeer
    Reaumurstraat 34
    1097 RH  Amsterdam
Voor wie

De Yin-XL is voor elk niveau te volgen. Twijfel je of de les bij je past? Neem dan, per mail, contact op met Back in Balans: info@backinbalans

Kleding & meer

Trek kleding aan waar je je goed in kunt bewegen. Eventueel laagsjes zodat je het niet te warm of te koud krijgt. 

De studio heeft matten, maar voel je vrij om je eigen mat mee te nemen. Een eigen dekentje kan ook fijn zijn.

Docent

Iepke zal bij voldoende animo als vaste docent op de dinsdagavond Yin les gaan geven bij Back in Balans. Tot de les start, versterkt Iepke ons team als vaste invalkracht.

In deze Yin XL kun je kennis maken met Iepke die naast yoga-docent de opleiding volgt tot Thaise Yogamassage Therapeut. Het mag duidelijk zijn dat je bij Iepke in goede handen bent.

 

online-yoga-lessen-volgen