WORKSHOP AANDACHT VOOR ADEM

 

Aandacht voor adem: breng meer balans en vitaliteit in je leven!

De kracht van ademen is verankerd in onze taal. We zeggen dat we wachten met  ‘ ingehouden adem’ , slaken een zucht van verlichting of vinden iets ‘ adembenemend’.

Zelden linken we dit soort uitspraken aan onze lichamelijke en mentale welzijn. Als we moe zijn, angstig of ziek, denken we niet zo snel aan onze adem als mogelijke bron voor herstel. In deze workshop brengen we meer bewustzijn naar de adem en wat voor prachtig instrument het is. Ontdek het potentieel van je adem!

Je ontvangt een korte introducite over de werking van de adem. Door middel van adem-oefeningen (pranayama) ontdek je hoe de adem je kan helpen te ontspannen of je energieker kan laten voelen. De verschillende rustige yoga-oefeningen laten je de magie van bewegen op je adem ervaren.

Algemene informatie en aanmelden

Data, tarief en aanmelden

Duur
De workshop duurt 2 uur, inclusief thee en het stellen van persoonlijke vragen.

Investering

Jouw investering naar een sterk en soepel lichaam is €39,- inclusief thee, een snack en hand-out

Data & aanmelden klik hier
Via de agenda in het Back in Balans Momoyoga-boekingssysteem kun je je aanmelden. Ben je nog geen lid, dan dien je je eerst (kosteloos) als lid te registreren.  

Annuleren

BiB geeft 100% restitutie tot 4 weken voorafgaand aan de startdatum van de workshop/cursus. Bij afmelding tot 3 weken voorafgaand aan de workshop/cursus, vindt er een restitutie plaats van 50%, daarna vindt er geen restitutie meer plaats. De plek kan wel overgedragen worden aan een ander in overleg met BiB. De strip kan niet gebruikt worden voor andere diensten van BiB

Zie hier de volledige algemene voorwaarden

 

Locatie

Deze workshops wordt gegeven in de huiselijke studio in de Watergraafsmeer. De studio is op 10 minuten lopen van het Amstelstation.

  • Studio Watergraafsmeer
    Reaumurstraat 34
    1097 RH  Amsterdam

 

Voor wie
Het retreat is voor elk niveau te volgen. Twijfel je of het retreat bij je past? Neem dan, per mail, contact op met Back in Balans: info@backinbalans
Kleding
Trek kleding aan waar je je goed in kunt bewegen. Eventueel laagsjes omdat stilzitten en beweging zich in deze les afwisselen.  
Docent

Maroesja is de vaste docent op de maandag Easy Yoga en verzorgd deze magische workshop.

Maroesjs heeft haar wortels liggen in de dans. In 2002 is ze in contact gekomen met Ashtanga Yoga en sindsdien inspireert yoga haar.
In 2008 volgt ze de Teachertraining tot yogadocent en start ze met lesgeven. In 2023 is ze afgestudeerd aan de Yoga Therapy Institute. Met haar kennis gaat ze dieper in op de (preventieve) gezondheidsaspecten van yoga. Dit alles verwerkt ze in haar lessen.

Maroesja weet, met haar rustige energie en kennis, een veilige omgeving te creëren waar jij kunt ontdekken wat yoga voor jou kan betekenen.

balans-fitheid-gezondheid

Back in Balans

Adres
Reamurstraat 34-huis
1097 RH Amsterdam

Contact
info@backinbalans.nl

Info
KVK.nr. 34310837
Cat reg.nr. 20180998
BGN reg. nr. 4683

Locaties Studio's

BiB Massagepraktijk &
Groepslessen
ma t/m do
Studio Amsterdam Watergraafsmeer
Reaumurstraat 34 - huis
1097 RH Amsterdam

Groepslessen
vrijdag

Studio Amsterdam Centrum
Kerkstraat 441
1017 HZ Amsterdam

Ja, ik meld me aan voor nieuws & tips!

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

© Copyright 2024 - Back in Balans
Foto credits: José van Riele