Onbeperkt toegang tot alle lessen in de

Back in Balans Online Academie!

Slechts €10,- per week

 IMG 1905aanmeldenonlinebutton

10 wekenlang onbeperkt je mat uitrollen!
Back in Balans werkt met lesperiodes van 10 wkn. Afhankelijk van wanneer jij start betaal je het resterende aantal weken tot het einde van de lesperiode. De huidige lesperiode loopt tot 17 Januari.
Meld je aan via bovenstaande button en ontvang een persoonlijke mail waarin ik een aantal vragen stel om je de persoonijke aandacht te geven die je ook online nodig hebt!

   huisdierinbalans  tienersinbalans 

   • Een gevarieerd les aanbod 
    De Academy bevat meer 65 verschillende lessen. Naast de lessen zoals deze worden gegeven in de studio: Yoga Flow, Easy Yoga, Yin Yoga, Ashtanga modified en Pilates ( zie hier de omschrijving), vind je in de academie ook korte specials. Denk aan de korte Stress Release lessen, voor spanningsklachten of om in je werkpauze te doen. En de Meditatie in Beweging, voor als je wilt beginnen met mediteren of een korte ontspanning om je dag te beginnen of te eindigen. Met regelmaat worden er nieuwe lessen toegevoegd.
 •  
  •  
   • Doe de lessen wanneer en zo vaak als je wilt!
    De lessen staan altijd online voor je klaar in de online academie. Je kunt de lessen dus doen wanneer jij wilt en je bent niet afhankelijk van een lesrooster. Alle lessen blijven staan in de online academie. Zo kun jij je favoriete les herhalen of een les herhalen wanneer je hem nog niet helemaal vol kon houden.

 

   • Breng je hele gezin Back in Balans 
    De lessen worden ook leuk gevonden door pubers! Hoe leuk is het om nu samen met je puber de les te doen. Ook heren volgen de online lessen! Het volgen van lessen in eigen omgeving verlaagd de drempel om te starten. 

   • Persoonlijke karakter, veiligheid en kwaliteit
    Het ondescheidende karakter van Back in Balans blijft ook online behouden. Tijdens de online lessen geef ik tips waar je op moet letten en wat je absoluut niet moet doen en hoe je je doel kunt bereiken. Door mijn jarenlange ervaring als docent en natuurgeneeskundig therapeut ben ik in staat ook online voldoende aanwijzinzgen en tips te geven. Er zijn lessen voor beginners en gevorderde. 

 

   • De lessen worden helder en in het Nederlands uitgelegd. 
    Net als in de studio worden de oefeningen duidelijk uitgelegd. Alle lessen worden in het nederlands gegeven. Er worden alternatieven gegeven om de oefening lichter of intenser te maken.
  •  

  

Vind hier twee proeflessen!

Proefles Pilates
De proefles Pilates vind je via deze link op Vimeo: https://vimeo.com/402136864
Vul het onderstaande wachtwoord in en je kunt de video gratis bekijken! Je kunt de video ook rechtstreeks hieronder bekijken als je het onderstaande wachtwoord invult.
Het Pilateswachtwoord is: BiBPIL03 

 
Proefles Easy Yoga
De proefles Easy Yoga vind je via deze link op Vimeo: https://vimeo.com/402124606
Vul het onderstaande wachtwoord in en je kunt de video gratis bekijken! Je kunt de video ook rechtstreeks hieronder bekijken als je het onderstaande wachtwoord invult
Het Easy Yogawachtwoord is: BiBEYF03

 

Contact
Voor eventuele vragen mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat mijn online deelnemers van de lessen vinden:

 Review Amalie 2

 4 3

 

 

 

Samenwerking met het Yogamagazine
Yoga Bootcamp Lessen

Danielle is geregeld gevraagd om lessen te maken voor het Yogamagazine. Naast de Bootcamp Yoga reportage in het blad is deze nu ook als online-programma aan te schaffen. Ook heeft Danielle samen met Yogamagazine een online training gemaakt: Fit & Gezond met Yoga. Beide programma's zijn via Yogaonline aan te schaffen. 
Yogalessen Online Training

Lees ook: Kan Yoga bijdragen aan een gezond lichaamsgewicht?

Back to top