Mini-Retreat:

Back in Balans met  yoga, massage & essentiële Oliën

Vind jij het leuk:

Z

Om een  dagdeel in een kleine groep bezig te zijn met je gezondheid?

Z

Meer te weten over de werking van essentiële oliën?

Z

Te leren hoe je essentiele oliën in kunt zetten om in Balans te blijven?

Z

Te leren hoe je door middel van simpele yoga-oefeningen je stressniveau onder controle kunt houden?

Z

Te leren hoe je spanning in je lijf, weg kunt masseren?

Verlang je naar een retreat: 

Dat makkelijk in je week in te plannen is?

Waar je de boel de boel kunt laten en je hoofd kunt legen?

Waar je helemaal kunt ontspannen?

Waar je werkt naar een flexibele body & mind

 Dan is dit mini-retreat iets voor jou!

Back in Balans met yoga, massage & essentiële oliën 

Hoe ziet dit mini-retreat er uit?

Start van het retreat
We beginnen het retreat met een BiB Meditatie in Beweging. Ben je nieuw met mediteren of heb je moeite met stilzitten, dan is dit een hele fijne oefening.

Uitleg essentiële oliën
Dan volgt er een korte uitleg over de essentiële oliën en hoe je deze in kunt zetten. 

Intentie zetten
Je mag een vraag uitzetten, een situatie omschrijven waar je verandering of beweging in wilt creëren of opschrijven waar je dankbaar voor bent. Ik ondersteun je op verschillende manieren als je dit lastig vindt en je hoeft het niet te delen.

Yoga + Massage + Geuren = Ontspanning
Door middel van simpele rustgevende yoga-houdingen, milde bewegingen en de massage-oefeningen  met massageballen, kom je helemaal tot rust. Mijn zachte aanrakingen vanuit de Thaise Yogamassagetherapie en Osteothai, in combinatie met de verdiepende werking van de essentiële oliën maken dit retreat helemaal compleet. 

Bijkomen met thee en wat lekkers
Na de les is er ruimte om na te praten en kunnen er inzichten gedeeld worden onder het genot van een kopje thee en wat lekkers. Je ontvangt een goody-bag met een sample en kortingsbonnen.

Over de essentiële oliën

Wat zijn essentiële oliën?
Essentiële oliën zijn aromatisch geconcentreerde plantenextracten, die zorzgvuldig verkregen worden door stoomdestilatie, koud persen of het tappen van hars. Bij Back in Balans wordt gewerkt met de oliën van Young Living, één van de marktleiders op het gebied van pure essentiële oliën. De oliën van Young Living zijn via Back in Balans aan te schaffen.

Hoe werken de essentiële oliën?
Je kunt essentiële oliën op verschillende manieren inzetten. Denk aan uiterlijke verzorging, maar ook voor het schoonhouden van je huis. Daarnaast hebben geuren invloed op hoe je je voelt, welke stoffen je lichaam aanmaakt onder invloed van geuren, en stimuleren ze het zelfhelend vermogen van je lihcaam. Tijdens het retreat kom je er meer over te weten.

Tarief

gezondheid-voeding-gewichtsconsulent-amsterdam

Data, algemene informatie & meer

Data, tijden en aanmelden

Data
Vrijdag 30 april 9:30 – 13:30 uur

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via het momoyoga-rooster. Klik op de aanmeld-button in het tarief-blokje. Als je nog geen lid bent van BiB dan dien je je eerst aan te melden als lid. Hier zitten geen kosten of verplichtingen aan vast. Het is nodig om te kunnen boeken in het boekingssysteem momoyga van Back in Balans.

Locatie

Locatie:
Het mini-retreat wordt gegeven in de huiselijk studio van BiB.

 

  • Studio Watergraasmeer
    Reaumurstraat 34
    1097 RH
Docent

De docent
Danielle Raats, oprichtster en eigenaresse van Back in Balans, zal dit mini-retreat begeleiden en alle lessen geven. 

Danielle geeft ruime 25 jaar les in verschillende bewegingsvormen waaronder yoga en pilates. Naast de lessen in de studio heeft ze haar eigen BiB Online Academie en maakt ze online programma’s, onder andere voor het Yogamagazine en Fitchannel. Daarnaast is zij afgestudeerd natuurgeneeskundig therapeut in de Thaise Yoga Massage en geeft zij les op de opleiding voor Thaise Yogamassage Thai Dee. 

Kan iedereen het retreat volgen?

Ja het retreat is voor elk niveau te volgen. Twijfel je of het tretreat bij je past? Neem dan, per mail, contact op met Back in Balans: info@backinbalans

Wat trek ik aan?

Kleding waarin je je makkelijk kunt bewegen. Laagjes en warme sokken zijn fijn.

Moet ik iets meenemen?

Nee in principe is alles in de studio aanwezig. Als je het fijn vindt een eigen yogamat, handdoek of fleecedeken mee te nemen, dan mag dat. 
Er wordt een kleine versnappering en thee geserveerd. Wil je zelf iets extra’s te eten meebrengen, dan is dat prima.

Kan ik mijn retreat annuleren?

BiB geeft 100% restitutie tot 4 weken voorafgaand aan de startdatum van de workshop/cursus. Bij afmelding tot 3 weken voorafgaand aan de workshop/cursus, vindt er een restitutie plaats van 50%, daarna vindt er geen restitutie meer plaats. De plek kan wel overgedragen worden aan een ander in overleg met BiB. De strip kan niet gebruikt worden voor andere diensten van BiB