Yoga Houding Bewegen

Datum: zondag 11 maart 2018
Tijd: 9:30 - 11:00 uur
Tarief: €17,50 voor leden, niet-leden betalen €18,50 (incl.thee)

Op verzoek een Vinyasa Flow & Yin les zoals ik deze ook geef in de online training Fit met Yoga. In plaats van 30 minuten is deze les 1, 5 uur. En hebben we alle tijd om zowel te genieten van de dynamische Yang flow als de rustige Yin houdingen. Dynamische Yoga houdingen met een vleugje pilates en corestability vullen de eerste helft van deze les! De hartslag gaat omhoog en het lichaam wordt gereinigd! De tweede helft bouwen we langzaam af naar een Yin practice! We blijven langer in de houding en brengen de aandacht meer naar binnen. 

Pilates Foam Roller

Datum: vrijdag 6 april 2018
Tijd: 19:00 - 21:00
Tarief: leden €30,00, niet-leden betalen €32,50 (incl.thee)
Locatie: Studio BIB - Reamurstraat 34-hs Amsterdam Watergraafsmeer

In deze Stress Release, van 2 uur, werken we op het bindweefsel doormiddel van massages en stretch oefeningen. we starten de les met een korte meditatie. De foam-massagerollen en de verschillende massage-ballen gebruiken we om op specifieke delen van het lichaam te masseren. De massageoefeningen worden afgewisseld met Yin houdingen. Er zijn voldoende bolsters en meditatiekussens om je in  de houdingen te ondersteunen. Op deze manier zijn alle houdignen voor iedereen haalbaar. Er is een maximum van 8 deelnemers, voldoende persoonlijke aandacht in de vom van een voeten of schouder massage, die ervoor zorgt dat de les als een cadeautje aanvoelt!

Massagestudio Yoga Amsterdam
Datum:
woensdag 25 april 2018
Tijd: 14:00 - 16:00
Tarief: €65,- per persoon
Locatie: Studio BIB - Reamurstraat 34-hs Amsterdam Watergraafsmeer

Aanraking is helend zowel voor de ontvanger als voor de gever. In deze workshop leer je een fijne simpele ontspaninningsmassage te geven voor de rug, nek en schouders. We oefenen op elkaar dus je ontvangt ook een fijne massage!

Outdoor Pilates

Datum: 28 maart, 4,11, 18 en 25 april 2018
Tijd: 11:30 uur - 12:30 uur  
Tarief: €15,- per les, alle 5 de lessen €62,50 

Fit het voorjaar tegemoet! In 5 wkn werken we aan conditie in combinatie met corestability! In deze lesreeks gaan we naar buiten en leggen een route af langs de Weespertrekvaart en de sportvelden, met wellicht bij heel mooi weer een ritje naar het Flevopark of de stille kant van de Amstel. De buitenlucht en de afwisseling van corestability en cardio oefeningen, geven je een flinke energie boost!


Yin Yang Voetmassage

Datum: volgt
Tijd:
Tarief:
Locatie: Studio BIB - Reamurstraat 34-hs Amsterdam Watergraafsmeer

Deze workshop is ook op verzoek te boeken, bijv met vriendinnen of als team uitje.

Een heerlijke Extra Lange Yin Yang les! Een cadeautje aan  jezelf!

De voeten worden deze les extra verwend! Terwijl we onze voeten onderdompelen in een voetenbad, brengen we de rest van ons lichaam tot rust tijdens een meditatie/ ontspanningsoefening. Daarna masseren we de voeten met een massage olie. Hiermee stimuleren we de meridianen en de verschillende zone's onder onze voeten. De energie zal gaan stromen en blokkades worden in beweging gezet.

Ashtanga Yoga Lessen

Datum: datum volgt
Tijd:
Tarief:

In de Ashtanga Yoga lessen van Back in Balans, van 60 minuten, beoefenen we een deel van de primary serie. Tijdens deze workshop kun je kennismaken met de Full Primary Serie, die we zullen beoefenen op de traditionele manier.

We beginnen in de ochtend, zonder ontbijt, met de openings- en sluitingsprayer. Na de serie sluiten we af met een lekker ontbijtje. Je hoeft geen lid te zijn om je aan te kunnen melden voor deze workshop. Ervaring met yoga en ashtanga yoga is wel vereist.

Back to top