Pilates lessen AmsterdamMaroesja de Ruyter

Data: vrijdag 28 juni - Just Be
Tijd: 19:00 - 21:00 uur
Docent: Maroesja
Tarief: €30,00 of 2 strippen leden-extra-5-rittenkaart
Inclusief: Thee en wat lekkers
Locatie: Studio BIB - Reamurstraat 34-hs Amsterdam Watergraafsmeer

 Na het lezen van mijn blog YIN IS IN begrijp je waarschijnlijk waarom dit zo is. Veel mensen zijn toe aan een portie Yin in hun leven. De YIN XL worden dan ook met open armen ontvangen! De les duurt twee uur. Klinkt lang, maar vliegt voorbij! In twee uur kom je helemaal los van alles wat er gaande is. Of dit nou werkstress is, of een druk schema met gezin en kids, in deze twee uur laat je al het overbodige even los en kom je tot jezelf!

IMG 1018
Datum:
woensdag 3 juli 2019
Tijd: 10:00 - 13:00 uur
Tarief: €65,- per persoon
Locatie: Studio BIB - Reamurstraat 34-hs Amsterdam Watergraafsmeer

Aanraking is helend zowel voor de ontvanger als voor de gever. In deze workshop leer je een fijne simpele ontspaninningsmassage te geven. We oefenen op elkaar dus je ontvangt ook een fijne massage zo sla je in deze workshop twee vliegen in één klap!

Pilates Foam Roller

Datum: Woensdag 10 juli  2019
Tijd: 10:00 - 11:30  uur
Tarief: leden €30,00, niet-leden betalen €32,50 (incl.thee)
Locatie: Studio BIB - Reamurstraat 34-hs Amsterdam Watergraafsmeer

In deze Stress Release, werken we op het bindweefsel doormiddel van massages en stretch oefeningen. we starten de les met een korte meditatie. De foam-massagerollen en de verschillende massage-ballen gebruiken we om op specifieke delen van het lichaam te masseren. De massageoefeningen worden afgewisseld met Yin houdingen. Er zijn voldoende bolsters en meditatiekussens om je in  de houdingen te ondersteunen. Op deze manier zijn alle houdignen voor iedereen haalbaar. Er is een maximum van 8 deelnemers, voldoende persoonlijke aandacht in de vom van een voeten of schouder massage, die ervoor zorgt dat de les als een cadeautje aanvoelt!

Yin Yoga Ontspanning

Back in Balans, want in Balans voel je je goed, dit is de slogan van Back in Balans. Er staan geregeld extra Yin Yang lessen met meditatie en voldoende Yin en Yang houdingen op het rooster.  Zo houden we Yin en Yang in balans!

De lessen worden gegeven in een kleine groep van max. 8 deelnemers. Hierdoor is er veel persoonlijke aandacht. De huiselijke sfeer van de studio maakt dat je in de YinYang les helemaal kunt ontspannen en los kunt laten wat je niet meer nodig hebt! De lessen hebben verschillende thema's en worden gegeven vanuit de principes van de 5 elementen leer zoals deze ook wordt gebruikt in de Oosterse geneeskunde.

Aan het eind van de les geeft Danielle iedereen een little treatment. Een mini Thai Yoga massage van handen of de voeten of hoofd of schouders. 

Datum                                                 Tijd:                                         
 Dinsdag 16 juli                                19:00 - 20:00 uur
 Dinsdag 3 september                     19:00 - 20:00 uur
 Dinsdag 1 oktober                          19:00 - 20:00 uur

Tarief
Leden kunnen boeken via het boekingssysteem door een losse les aan te schaffen of de 5 rittenkaart losse lessen. De les is extra en kan niet als inhaalles gebruikt worden. 
Niet leden kunnen boeken door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Tarief voor niet leden is €17,50

Yoga aromatherapie

Data: 
- woensdag 13 februari 2019 14:00 - 16:00 uur
- vrijdag 22 maart 2019 19:30 - 21:30 uur
- vrijdag 12 april 2019 13.00-15.00 uur

Tarief: €49,95
Inclusief: een paar smakelijke kopjes thee, geursteentje met olie en hand-out
Locatie: Studio BIB - Reamurstraat 34-hs Amsterdam Watergraafsmeer

In deze twee uur durende workshop brengen we yoga en aromatherapie bij elkaar. De essentiële oliën nemen je mee in een geursensatie en geven verdieping aan de yoga. In de aromatherapie worden essentiële oliën van planten gebruikt om welzijn te creëren en om een natuurlijk evenwicht in je lichaam te bevorderen. Dit sluit aan bij het doel van de meditatie en yogalessen om balans in je leven te creëeren.

De les is fijn voor iedereen die tijd aan zichzelf wil besteden. Het helpt je verder om balans te vinden en spanningsklachten te verminderen. De workshop bestaat uit 3 verschillende lessen (in februari, maart en april) maar je kunt ook prima 1 losse les volgen. Een workshop cadeau doen of samen met vriendin of dochter volgen kan natuurlijk ook.

Extra
De workshops worden gegeven door mijzelf en door Lydia. Zij heeft zich toegelegd op wat aromatherapie voor je kan doen in combinatie met een gezonde leefstijl. Lydia vertelt je hoe je thuis met aromatherapie meer balans kunt creëren. Er is ruimte voor het stellen van vragen en je ontvangt een hand-out en een geursteentje met een essentiële olie voor thuis.


Yin Yang Voetmassage

Datum: zaterdag 3 november 2018
Tijd: 9:30 - 11:00 uur
Tarief: leden €30,00, niet-leden €32,50 (incl. thee en wat lekkers toe)
Locatie: Studio BIB - Reamurstraat 34-hs Amsterdam Watergraafsmeer

Deze workshop is ook op verzoek te boeken, bijv. met vriendinnen of als team uitje.

Een heerlijke Extra Lange yoga en meditatie les met een special treat for the feet! Een cadeautje aan jezelf!

Na de voeten goed gevoeld te hebben in staande yoga houdingen, het yang yoga deel van de les, worden de voeten extra verwend met een massage! Je leert massagetechnieken, die je uitvoert op je eigen voeten. Hiermee stimuleren we de meridianen en de verschillende zone's onder onze voeten. De energie zal gaan stromen en blokkades worden in beweging gezet.

Daarna dompeelen we onze voeten onder in een voetenbad en brengen we de rest van ons lichaam tot rust tijdens de mindfullness en ontspannende yin yoga oefeningen.

Vinyasa Flow

Datum: zaterdag 16 juni 2018
Tijd: 9:30 - 11:00 uur
Tarief: €17,50 voor leden, niet-leden betalen €18,50 (incl.thee en versnapering)

Op verzoek een Vinyasa Flow & Yin les zoals ik deze ook geef in de online training Fit met Yoga. In plaats van 30 minuten is deze les 1, 5 uur. En hebben we alle tijd om zowel te genieten van de dynamische Yang flow als de rustige Yin houdingen. Dynamische Yoga houdingen met een vleugje pilates en corestability vullen de eerste helft van deze les! De hartslag gaat omhoog en het lichaam wordt gereinigd! De tweede helft bouwen we langzaam af naar een Yin practice! We blijven langer in de houding en brengen de aandacht meer naar binnen. 

Outdoor Pilates

Datum: 28 maart, 4,11, 18 en 25 april 2018
Tijd: 11:30 uur - 12:30 uur  
Tarief: €15,- per les, alle 5 de lessen €62,50 

Fit het voorjaar tegemoet! In 5 wkn werken we aan conditie in combinatie met corestability! In deze lesreeks gaan we naar buiten en leggen een route af langs de Weespertrekvaart en de sportvelden, met wellicht bij heel mooi weer een ritje naar het Flevopark of de stille kant van de Amstel. De buitenlucht en de afwisseling van corestability en cardio oefeningen, geven je een flinke energie boost!

Ashtanga Yoga Lessen

Datum: datum volgt
Tijd:
Tarief:

In de Ashtanga Yoga lessen van Back in Balans, van 60 minuten, beoefenen we een deel van de primary serie. Tijdens deze workshop kun je kennismaken met de Full Primary Serie, die we zullen beoefenen op de traditionele manier.

We beginnen in de ochtend, zonder ontbijt, met de openings- en sluitingsprayer. Na de serie sluiten we af met een lekker ontbijtje. Je hoeft geen lid te zijn om je aan te kunnen melden voor deze workshop. Ervaring met yoga en ashtanga yoga is wel vereist.

Back to top