Shantala babymassage is afkomstig uit India. Daar wordt het masseren doorgegeven van moeder op dochter. Door je baby te masseren is er contact en warmte, een geruststelling dat hij niet alleen is, een bevestiging van zijn bestaan en eigenwaarde.

Het versterkt jullie onderlinge band op een mooie manier. De cursus Samen in Balans is geschikt voor baby's van 2 tot ongeveer 7 maanden. Maar je zult zien dat je het masseren blijft toepassen, ook wanneer je kindje al wat groter is. Een quality moment tussen jouw en je kind die je ten alle tijden kunt toepassen.

Cursus Shantala Babymassage AmsterdamPositieve invloeden van Shantala Babymasssage:

» Het slaapgedrag kan verbeteren
» De weerstand tegen ziekten wordt verhoogd
» Darmkrampjes worden minder door een betere spijsvertering

Het is een individuele cursus van minimaal 2 lessen. Desgewenst kan de cursus met een extra les(sen) verlengd worden. Dag en tijdstip is in overleg. 

Het is ook mogelijk om deze cursus met een vriendin of met een groepje vriendinnen te doen met hun baby's. Tarief is dan afhankelijk van het aantal deelnemers. Voor meer informatie hierover stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan bespreken we de mogelijkheden.

De cursus wordt gegeven in onze studio BIB in de Watergraafsmeer (Amsteldorp) in Amsterdam. De studio heeft een huiselijk karakter en vormt hierdoor een fijne omgeving voor de baby. De massage zelf neemt ongeveer 20 minuten in beslag. Langer vindt je kindje het niet fijn. Het is namelijk best intensief voor zo'n kleintje! We boeken wel 75 minuten per sessie in, zodat je ruim de tijd hebt je kindje uit- en aan te kleden en te wennen. Na de massage is er ruimte voor een kopje thee en evenstueel het voeden van je kindje. 

Daarna is het een kwestie van oefenen en voelen wat jij en je kindje fijn vindt! Je ontvangt een mapje met uitleg over de massage en informatie over de olieen en contra-indicaties. 

Data en tijdstip cursus: in overleg
Duur: 1 x 75  minuten (incl. aan- en uitkleden en eventueel voeden)
Locatie: Studio BIB - Reamurstraat 34-hs Amsterdam Watergraafsmeer
Tarief: vader/moeder + 1 baby €75,00 inclusief massageolie & hand-out waarin de massage staat beschreven zodat je thuis het geleerde in de praktijk kunt brengen. Wil je nog een extra keer komen, dan is het tarief vervolglessen: 1 les  €55,00

 

 

Back to top